fredag den 30. november 2007

Børnehave start

Så er Sofie startet i børnehave, og sikken en omvæltning. Når man kommer fra et lille trygt miljø, med kun fire børn og en dagpleje, er det vist en kæmpe forskel. Jeg er glad for at jeg ikke kan huske min egen børnehave start, for jeg tror ikke det er helt så sjovt. Da jeg var lille, var der ikke en "indkøringsperiode", det var squ' lige på og hårdt. Dette er din nye hverdag, de næste tre år...hversko'....
Indtil videre går det dog godt med Sofie, så vidt vi får at vide, når vi henter hende. Men tænk at mors lille pussepige skal lære 65 + 11 vuggestue børn at kende, samt 12 nye pædagoger at kende. Det må jo svare til at starte nyt job, for os andre. Det er jo også nogle gange lidt hårdt ;O).
Når det er sagt, må det jo også siges, at det er en spændende ny verden, man må klatre på bordene, og kravle i reolerne. Man skal have sin nye madkasse, og rygsæk med, og man får sin egen garderobe. Og så er det jo meget rart, at have et sted, hvor man kan lufte de nye sjove ord, man lærer at sin mor. F.eks. for helvede da, voldsom volvo, fuck, brødrene bisp, og kaffe og kage og frem og tilbage. (lilletøsen hedder jo Bisp til efternavn, så selvfølgelig må man kende "brødrene Bisp/Vigge & Rasmussen.)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails