søndag den 16. december 2007

Disney jul.

Ja, så fik vi købt et juletræ. Efter en våd køretur , på en nu meget grannåle beskidt bil, fik vi det stakkels træ med hjem. Efter at have skåret det meste at træets ben af, fik vi det endelig sat op. Hug en hæl, og klip en tå, træet det kom op at stå.
Som om overstående omgang ikke var nok, er træet blevet overpyntet, til bristepunktet. En kugle mere, og hele molovitten skvatter sammen. Der kan sagtens være en kugle, en fugl, chokolade, og en bolche stok...på en gren. Når man passere træet, er der farer for at det går i svingninger. Jeg satser dog på, ligesom japanerne og deres skyskrabere, at mit træ kan svinge 2-3 meter uden at styrte sammen. Dem der har set Disneys jule tegnefilm, hvor Mickey og Pluto fælder juletræ i skoven, og som bonus får Chip og Chap med sig hjem, har et godt meget godt billede af vores træ. Man skal kunne finde pynt fra alle vinkler, som man ikke har set før. Hvis jeg var et egern i mit juletræ, ville jeg kunne gå imellem farvede kugler, kulørte lamper, farverige knallerter, og bolchestokke ;O)
Der er jo sikkert rigtig mange der ville synes at mit træ er usmageligt....men smag og behag er jo gudskelov forkellig...og min smag er altså Disney agtig :O)
God jul.

2 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Det LYDER som mit træ - jeg vil se BILLEDE !!! - så lover jeg at vise billede af mit også....

Mutte sagde ...

Ville lige kigge ind, og ønske glædelig jul
Hilsen fra Mutte

Related Posts with Thumbnails