søndag den 6. juli 2008

Jeg er sørme blevet tagged

Jeg er blevet tagget af Piabau. Så her kommer mine svar ;O)


Hvad lavede du for 10 år siden: Arbejdede i Tegnecenter i ST. Kongensgade i KBH. (Vi solgte kunstneratikler). Prøvede at male/tegne med div. materialer, især akvarel. Lavede kort, samr div. andre hobbyting, især smykker.

5 ting på to do liste idag: Slappe af, se fjernesyn, aflevere 630,00 kr. til en tubberware værtinde, lave to fødselsdaskort, samt 10 stk. føds. indbydelser, slappe af (det er jo søndag, og vi har haft overnattene gæster)

Ting jeg ville gøre hvis jeg var milliardær: Sige mit job op !!! Købe nogle hoteller, og natklubber, så jeg kunne blive ved med at være millionær, men stadig have noget at gå op i. Rejse rundt og se steder jeg altid har drømt om. Og selvfølig' den klassiske... forære penge væk til gode formål, dog ville jeg sikre mig at det var de rigtige der fik pengene....så jeg ville selv rejse til eks. peru eller vietnam, og hjælpe f.eks en familie med mad, tøj og skolegang for evt. børn, samt evt. læge og medicin behandling ;O)

Snacks jeg kan li': åhhhh....der er vist ikke noget jeg ikke kan li'. Dog har jeg en særlig stor svaghed for smørkarameller:O)

Steder jeg har boet: Rødovre, Greve, Høje Taastrup, Jyderup

Jeg giver spørgsmålene videre til: Jeg tror efterhånden, at denne har været på alle de blogs jeg besøger, på nær Lones....så Lone, du er hermed blevet TAGGED ;O)

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg vil da meget gerne bytte ATC. Tager på ferie, men vi kan bytte om 14 dage ; ) Er du på Dreampapers forum, så vi kan bytte adresser?

Karina Beck sagde ...

Hej igen ; )
Jeg hedder bare Karina på Dreampapers og du kan finde mig i Atc galleriet ( den eneste der endnu har lagt ATC ind ; )

Related Posts with Thumbnails