lørdag den 25. oktober 2008

13-13 udfordring Oktober

Noget forsinket er den altså....13-13 udfordring fra Oktober....dog lidt anerledes end ellers. Den 13 okt. startede med at jeg glemte kameraet....godt så, så måtte jeg jo bare tage alle billederne, på den aftentur vi skulle på. MEN dagen går jo ikke altid som planlagt, så den endte i kaos, så aftenturen kom vi så først på den 14....så nogle af billederne er altså fra dagen efter den 13, men af de motiver jeg skulle have taget den 13...okay, lidt snyd, men til gengæld er der så 13 billeder i kan kigge på nedenunder ;O)

God fornøjelse....
Tøsernes nye, og nymalede legehus. Det er selvfølgelig malet i samme farver som vores hus. Så mangler vi bare at overbevise far om, at det skal være svagt lyserødt indendørs ;O)
Bihus, der skal op at hænge til foråret...i et af de to træer, vi lod stå tilbage sidste år, da haven blev ryddet.
Osse et lille hus til marie marollerne.
Typisk.... denne rose er sådan ca. 20 år gammel, står i en gammel potte, der ikke har fået nyt jord i 12 år. Vand får den når det regner, eller jeg tilfældigvis husker at vande den. SÅ er det jo ikke noget under, at den ikke blomstrer, og så alligevel, midt i okt. begynder den sku' at blomstrer...hmm....det kan være at den har fået galt fat i årtiderne, eller også er den blevet senil-dement.

Lidt forskellige billeder fra et af nabo slottene, Torbenfeldt. Der er flere film der er optaget på det slot, og det er rigtig fint med tårn og det hele. Der er en skøn skov omkring, og HVIS jeg skulle igang med at løbetræne, var der der, det skulle foregå :O)
Det var så mine 13 billeder for okt. måned.

Tak fordi du kiggede med :O)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails