tirsdag den 9. december 2008

Der bliver ikke til så mange indlæg...

...Fra Fredag til idag Tirsdag, har hele vores lille familie ligget med Roskilde syge...sådan noget skulle forbydes i Dec. måned, for det har man jo ikke tid til. Undertegnede slap dog med en meget kraftig kvalme, og det var vist billigt sluppet ;O)

Nå men jeg kan da vise jer hvad vi fik i julegave her på mit job


Så var der også lidt lækkert til ganen.

Og ak og ve, der var selvfølgelig ballade her i hønsegården (som sædvaneligt)..."ih den passer ikke til noget at det jeg har".... "øv jeg vil hellere have den i sort"....

Det var den samme ballade dengang, vi fik en hel laks, det ville damerne selvfølgelig heller ikke have. Men okay.....LAKS...jeg hader fisk... de lugter, man får ben i munden, og så er der jo lige det med, at laks, lige inden de dør, så bliver deres mund til en slags næb....og spørg så lige om de er grimme. Så jeg er meget godt tilfreds med min nye mega mussel malede SLIK skål, og dertilhørende bordskåner :O)

Hvad har i andre fået i firma julegave ???

God Tirsdag til jer alle, og tak fordi du læste med :O)

2 kommentarer:

Mutte sagde ...

Åh! I stakler, der er bare næsten ikke noget som er værre end ikke at vide hvilken enden som skal vende nedaf. Håber snart at I kommer ovenpå igen.

Stine66 sagde ...

Sikken noget - det er jo en GAVE. så må man bare sige TAK, og så være glad, tænk på hvor mange 1000 offentligt ansatte der absolut ikke får nogen julegaver. Det siger jeg til kolleger der brokker sig over julegaver. For vi plejer at få, men ikks så store gaver.
Tillykke med din fine skål !

Related Posts with Thumbnails