tirsdag den 16. december 2008

Uha...det bliver ikke til meget...

....jeg ved ikke lige hvad jeg tænkte på, da jeg meldte mig til denne hyggelige juleudfordring. Jeg stresser altid i december, og er altid bagud, men jeg tror jeg blev grebet af stemningen. Så nu er det bare blevet en rigtig dårlig samvittighed :O(

Men så må jeg jo prøve at skrive om vores juletaditioner, for det er billderne det kniber med at få lagt på siden.

Idag skal vi til gymnastik julefest i sportshallen. Begge tøser går til gymnastik, ligesom rsten af byen stort set ;O)
Der bliver serveret Pitabrød, og så skal der danses om juletræet, og deles slikposer, så tøserne glæder sig rigtig meget.

Forrige Weekend, var vi ude og fælde juletræ....og det drysser simpelt hen så forfærdeligt, så jeg har ikke engang fået det pyntet færdigt. Næste år må jeg vist købe en juletræsfod, hvor der kan være vand til træet, og så se stort på udseendet. Jeg har ellers sådan en fin mørk træ stjernefod :O)
Der hvor vi plejer at fælde juletræer http://ryegaard.dk/site/Ryegaard/Arrangementer/Julearrangementer/, er det bare så hyggeligt. Man starter med en hestevogntur ud til hvor træerne står. Herefter får man udleveret en sav, og så går jagten ellers ind, for på det tidspunkt, er føddene allerede stivfrosne. Når man kommer tilbage, kan man så købe æbleskiver og kaffe, gløgg osv. Er man til vildt, kan man købe ænder, fasaner osv.

Det var lidt for idag, så prøver jeg lige at tænke over, om vi har andre traditioner, hjemme hos os, som jeg kan dele med jer.

Hov, der kom lige en opskrift på de lækreste havregrynskugler:

250 gr. havregryn
250 gr. farin
50 gr. mørk cacao
1tsk mandelessens
1½ dl. skummetmælk/eller fløde

Stilles koldt i ca 1 time, rulles i kokosmel.

Der bliver til en rimelig stor portion.
Velbekommen :O)

1 kommentar:

Mutte sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig dag med hestevognstur, træfældning mm. Og mums! havregrynskugler, det kan være at jeg skulle prøve at få lavet en portion

Related Posts with Thumbnails