tirsdag den 10. februar 2009

Længe siden

Uha...der er stille på denne side i øjeblikket :O)

Vi knokler derhjemme med at få flyttet rundt. Arbejdsværelse skal flyttes, og nyindrettes. Men hold da op hvor når man lidt i hverdagene ;O)

Lilletøsen Kaya, er nu officielt undervægtig....(synd at moren er overvægtig:O), så vi render til alle mulige prøver, for at se hvorfor hun ikke kan tage på. Hun har lige haft en sonde igennem næsen, og ned i mavesækken, for at tjekke for, for meget mavesyre. Det var IKKE en sjov omgang, da hun skulle have den på i 24 timer. Prøv lige at få en rolig nattesøvn, når ens datter, er viklet ind i 3 meter ledning. Selvom den rare sygeplejeske oplyste, at de aldrig havde mistet en patient, pga. kvælning i en sondeledning ;O).

Når men derfor er der lidt stille på siden, men jeg følder da med på jer andres blog, når tiden (arbejdstiden) er til det :O)

2 kommentarer:

troll13 sagde ...

Uhh, det lyder godtnok ikke som en god oplevelse, med sådan en sonde.
Håber da så at de kan finde ud af hvad det er.

Unknown sagde ...

Sikke en nat det må have været for jer... Prøv at tage det roligt, selv om det er svært...Ikke alle skal veje det samme - Og måske kommer det... Min yngste søn har også ligget i underkanten i mange år... En sommer var aftenhyggen hele ferien en skål flødeis til den unge mand...(5 minutter før sengetid) det gav kun 200g + på vægten :o(
- men han har en fin vægt i dag (han er 11) slank, men ok vægt...

Så jeg forstår ALT for godt din bekymring... :o) Og føler med dig.. :o)

Related Posts with Thumbnails