tirsdag den 24. marts 2009

Meget længe siden

Ja, som tiden dog flyver, og nu er det snart forår. Så nu må det være på tide med scrapklub i det vestsjællandske. På Scrapsisters.dk forrummet, har jeg skrevet et indlæg herom http://www.scrapsisters.dk/forum/index.php?topic=2392.0.

Jeg har i det sidste årstid, fået dette blad http://www.scrapbookinspirationsmagazine.co.uk/, i abn. Jeg har ikke tænkt mig at forny det, da bladet ikke er så fedt endag. Jeg savner lidt Creating Keepsakes, så det kan være at et års. abn. kommer på ønskesedlen.

Der er ingen billeder at vise idag, da jeg sidder på arb., og glor på to skader. De har mægtigt travlt med at bygge rede. Hver gangen den ene ligger en gren, så retter den anden grenen en cm., så nu ved jeg hvem af dem der er hunnen. Man trækker da også lidt på smilebåndet, når "hannen" kommer flyvende med en gren på ca. en meter, og "hunnen", så begynder at møfle rundt, for at finde det rigtige sted, til lige præsis den gren ;O)

Når man må vel tilbage til arb. med dejlige Kaizen møder, og andre "sjove" ting.....ummm...hvem der bare kunne leve af at scrappe :O)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails