tirsdag den 15. november 2011

Blondinens dagbog

Det bliver ikke til så mange indlæg. Vi har travlt med 7 års fødselsdag, både for klassekammeraterne, og hele den pukkelryggede.
Så er der den lille trold på fire år, der har valgt, at det der med at spise er frygteligt overvurderet, så det er hun da bare stoppet med. Hmmm...hvad siger man lige til det.

Nå, men denne vil jeg lige dele med jer, for den fik mig til at trille ned af kontorstolen. Men jeg har nu også en glimrene fantasi, og fik straks et billede af den stakkels blondine, med store blå øjne. En af dem der siger, helt ærlig, det er bare for meget, og laver Loreal hårsvinget, med hovedet.


. JANUAR: Returnerede det tørklæde jeg fik i julegave, det sad for stramt.

. FEBRUAR: Blev fyret fra apoteket bare fordi jeg ikke kunne trykke etiketter. Det var vel ikke min skyld, at flaskerne ikke passede i etikettemaskinen!

. MARTS: Er vildt glad! Blev færdig med mit puslespil på bare 6 måneder, selvom der står 4-6 år på æsken.

. APRIL Sad fast i rulletrappen i Fields i evigheder, pga. strømsvigt.

. MAJ: Har planer om at køre på vandski i sommer, men kan ikke rigtig finde en sø med bakke! (Note: Spørg evt. på FB om nogen kender en)

. JUNI: Tabte en konkurrence i brystsvømning. Fik dog klaget efterfølgende, for de andre svømmere snød og brugte armene!

. JULI: Glemte bilnøglerne inde i bilen :-( måtte stå ude i et forfærdelig regnvejr. Og bilen blev desværre også gennemvåd for taget var slået ned.

. AUGUST: Skulle ringe efter hjælp på 112, men måtte opgive - der findes ikke en 12-knap på mobilen. (Note: spørg på FB om nogen kender en genvejsknap)

. SEPTEMBER: Tænker dybe ting for tiden... hvorfor er der så mange W i M&M poserne?.

. OKTOBER: Fandens M&M's! De er så vanskelige at skrælle..

. NOVEMBER: Bager kage. Opskriften siger at jeg skal bruge 12 æggehvider....tror jeg koger æggene først, så er det nemmere at tage blommerne fra

. DECEMBER: Skal på disco hvor man skal være over 18! Hold K.. det tog lang tid at samle 17 personer.

. Januar: Prøver at bage ny kage. Dobbelt portion... - Men hvordan pokker får jeg ovnen op på 400 grader?

. Februar: Ked af det. Min mor er død. - Blev mere ked senere: Fandt ud af at min tvillingesøsters mor også er død.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails