torsdag den 29. december 2011

Voksne legebørnVi var til julemarked i Roskilde tidl. i dec. Fedt marked, masser af lækre ting og sager. Havde desværre ingen kamera med, men der ligger billeder hos mange andre bloggere.

Men men, da ungerne var trætte af juleting, æbleskiver, og moderen der blev ved med at sige...lige om lidt, jeg skal lige se herovre, og herovre, og så lige derovre, fik de lov at besøge den "legeplads" der lå ved siden af. Men det var jo ikke bare en legeplads, det var med musik, bevægelse osv.
Det endte med at hele familien sad og gyngede, for at skabe fed musik. Jo flere gynger der er igang i stativet (8 gynger), jo flere musik dele/lyde kom der.
Jeg er jo nok lidt til elektronisk musik, så det var en total fed oplevelse, at kunne lave musik, blot ved at holde nogle gynger igang. Der er også et dansetempel, hvor det gælder om at danse, jo mere bevægelse du laver på gulvet, jo flere rytmer kommer der.
Jeg fik talt med en ung pige, der havde været med til at lave disse "legeredskaber", og hun var glad og stolt af, at vi (og de andre familier, der var) kunne få så meget underholdning ud af besøget.

Stedet hedder Pixlpark, og skulle vejen falde forbi Roskilde, er det bestemt et besøg værd ;O)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails