torsdag den 7. marts 2013

Igen igen længe siden

Det har været temmelig stille her hos mig, og det skyldes almen travlhed, div. vintersygdomme,  og så lige en omgang vintersygdomme mere...men det er vel for pokker snart slut.

Jeg ville så gerne blogge om så mange ting, meninger, holdninger osv. osv. men jeg kommer altid i tvivl om det støder nogen, pisser nogen ect...ect...men på den anden side kan man jo bare lade være med at læse med.
Nogle gange er det bare ikke så fedt at være opdraget i flinkeskolen. For mit eget vedkommende har det betydet, at jeg altid prøver ikke at gøre folk kede af det, og jeg bryder mig ikke om, at folk tænker dårligt om mig. Så jeg er sku nok lidt af en kryster, hvad lige det angår.
Nå men der er jo ikke andet and at prøve sig frem ;O)

Til noget helt andet....

Hvis min kreakonto var uden økonomisk løft (læs, efter alt det andet der er købt, som ingen normal familie kan leve uden), ville jeg sraks runde denne side. Nogle af disse skønne sager, vil helt sikkert ryge i kurven (alt ligger under nyheder på overstående sode)

Jeg er ved at komme mig over mit neon forbi. Jeg kan huske at jeg havde en neon farvet anorak i grøn, det var noget at det mest hippe. Armbånd øreringe, tøj og boligtilbehør, det hele var jeg igennem som "ung", og til sidst var det bare for meget.
Meeeennnn nu virker det som om, at jeg kan holde ud, igen at have neonfarverne inden for min dør.
Stoffet med små firkanter er som skabt til dukketøj, eller andet dukke tilbehør.
Det røde japan stof med blomster er detr lidt retro over, og jeg ville elske at have en 50'er kjole i det.
Det røde med hjerter vil jeg lave natkjoler af til mine tøser.
Det sidste røde stof...hvad sker der lige med at det røde ?....ved jeg ikke helt hvad jeg ville bruge til, men det er bare et fedt mønster :O)

Ha en hyggelig dag, og tak fordi du kiggede forbi.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails