onsdag den 21. august 2013

Klodsmajor

Det er vist det ord der bedst dækker mig i øjeblikket.
 
August 2012 - Vælter på cykel, grundet blød skovbund = 3 trykkede ribben (har en MEGET tung cykel. (ovenikøbet på min fødselsdags picnic)
Oktober 2012 - Vælter over ungernes sko, i en meget mørk fremmed Entre = Forstuvet hånd.
 
Juli 2013 - Bestiger det højeste bjerg på Mols - Glider grundet sand på stien, og soludtørret jord underlag = Forstuvet ankel, der endnu ikke er faldet helt endnu.
 
August 2013 - Falder i hul, der er gravet grundet rørskade, samt skybrud om natten, der gør at alle vores havefliser er undermineret. Fliser, undertegnede, taske, huloverdækningen, telefon og husnøgler lander i skøn forvirring i bunden af dette L***E hul = Meget sur og forslået hunkønsvæsen, der nu har forstuvet finger OG ankel (den anden fod).
Spørg om jeg brokkede mig til vores håndværkere, der skulle have dækket dette farlige og utilregnelige hul, ugen før.
Iøvrigt ringede overlægen fra Akutafdelingen på Holbæk (AKA skadestuen) et par dage senere, og fortalte at der var gået en stor flig af knoglen i fingeren. så han mente at det nok var derfor det gjorde ondt.
Så jeg kan ikke hækle eller holde på en pensel, eller noget andet der bare lugter lidt af kreativitet. ØV. (Hurra for Pinterest, det kan fingrene nemlig godt klare)
 
Bemærk ! Jeg har aldrig som barn og ung brækket noget, så jeg må konkludere at det, for mit vedkommende er noget der kommer med alderen.
Note tilmig selv....Ring til Peter Pan og bestil plads til Ønskeøen, der hvor man aldrig bliver voksen/gammel ;O)
 
God aften til jer alle :O)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails