fredag den 11. juli 2014

Tak for hyggelig aften

Igår var jeg til kreaaften hos Karina.
Det var bare så hyggeligt. Vejret var vidunderligt, og vi sad på Karinas hyggelige terrasse hele aftenen. Jeg havde både Zentangle sager og hæklerier med, men fik snakket mest, og kigget i en masse fine bøger. Karina har bla. en fin gammel hæklebog af Lis Paludan fra 70 - 80'erne, der var sååååå mange fine sager i. Må prøve at finde den brugt.
Det var sådan en dejlig aften, og jeg håber at der kommer flere af den slags. For det er super hyggeligt at møde nye søde menesker, og jeg fik en masse inspiration. Det er også virkelig rart, at tale med nogen der er lige så "nørdede" som mine kollegaer kalder mig, Nogen der har samme passion for lækkert garn, papir, perler og dims, og hvad man ellers har af kreadims, og som ikke bare ryster på hovedet af en.

Glæder mig til når ferien indfinder sig, og en del af den skal tilbringes i min nye Tulletøsen/Campingvogn. Der skal hygges med så meget krea, jeg overhovedet kan fåplads til i bilen. Der skal slappes helt af, og da der ikke er så meget at lave i en campingvogn, tænker jeg at det nok skal blive muligt. Uhaaaa hvor jeg glæder mig :)

God dag.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails